Vezeték nélküli asztali telefon a kényelem szolgálatában

Amennyiben Ön is lecserélné klasszikus, vezetékes telefonját ilyen eszközre vagy esetleg bővítené a már meglévő hálózati eszközei körét, keressen megfelelő vezeték nélküli asztali telefon modellt internetes webáruházunk kínálatában. Többféle, ilyen jellegű berendezést is forgalmazunk.

Mindegyik mellett megtalálhatja az adott darabra vonatkozó konkrét paramétereket és a termékleírást, valamint azt is, hogy milyen rendszerrel és kiegészítőkkel kompatibilis az adott árucikk. A vezeték nélküli asztali telefon felhasználóbarát révén kényelmesen használható telekommunikációs célú eszköz. Az általunk forgalmazott készülékek mindegyike magas minőséget képvisel, bármelyiket is választja, nem fog csalódni.

A legegyszerűbb modellek is rendelkeznek kétirányú kihangosítási lehetőséggel és megoldható velük a kézibeszélők közötti belső beszélgetés. Mindegyik korszerű vezeték nélküli asztali telefon az elektromos áramba csatlakoztatott egysége készülékkereső gombbal van ellátva, ha esetleg nem emlékezne rá, hogy hol is hagyta a kézibeszélőt. A kijelző és a billentyűzet a kényelmesebb felhasználás érdekében háttérvilágítással rendelkezik.

A komplexebb Panasonic vezeték nélküli asztali telefon akár 120 nevet és számot is tárolni tud a memóriájában és a híváskijelzés is aktív. A tiszta hang testre szabott rendszer és a beépített zajszűrés jelentősen javítja a felhasználói élmény milyenségét.

Válassza ki oldalunkon a megadott paraméterek összehasonlítása révén az Önnek leginkább megfelelő vezeték nélküli asztali telefon darabot és rendelje meg tőlünk! A vásárlás menete egyszerű, néhány alapadat és a fizetési mód megadását követőn pár munkanapon belül kiszállítjuk a kívánt árucikket az Ön által megadott postai címre.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133