Milyen szolgáltatásai vannak az IP telefonközpontnak?

Ezek a szisztémák, a teljesítménytől függően több analóg fővonallal és ugyancsak több mellékkel rendelkeznek, hívószámkijelzéssel. Az IP telefonközpont többfunkciós platform, élvonalbeli és rugalmas megoldásokat tud felkínálni a felhasználónak, ebben a Panasonic kétségkívül élen jár.

Teljesen új rendszerként is kiválóan funkcionál, de a már meglévő alközponttal együtt is hatékonyan kombinálható a SIP fővonali szolgáltatások bevezetése. Az eszköz hardvere tartalmazza az összes jellemzőt, mint amilyen az okostelefonokat és személyi számítógépeket kiszolgáló WIFI-hozzáférési pont, a híváskezelés és a konferenciabeszélgetések lehetővé tétele.

Az IP telefonközpont segítségével VPN nélkül lebonyolíthatóak videó hívások is. Az IP telefonközpont ár hozzávetőlegesen útmutatóul szolgál arra nézve, hogy a rendszer mennyire kompakt. A komolyabb, kissé költségigényesebb berendezések esetében akár lehetővé válik a térfigyelő-és riasztórendszer kiépítése is. Mindegyik korszerű készülék felhasználóbarát, rendelkezik plug-and-play gyorsbeállítási móddal, valamint távprogramozási és távkarbantartási lehetőséggel is.

Az IP telefonközpont ár nem számít magasnak, különösen ha figyelembe vesszük, hogy igen széles körben használható fel, legyen szó lakóépületekről, irodákról, egészségügyi intézményekről, vendéglátóipari létesítményekről, vagy akár kiskereskedelmi és raktári környezetről. A modern Panasonic telefonközpont maximálisan kompakt és rugalmas kommunikációs megoldás, mely lehetővé teszi az illető szervezetnek az új lehetőségek kiaknázását. A beépített útvonalválasztó révén nemcsak telefonrendszerként, hanem professzionális hálózati rendszerként is működtethető.

Az is lehetséges általa, hogy az aktuális információt egyszerre továbbítsák a központból minden egyes  dolgozónak, a telefonközpont telepítése és karbantartása egyszerű folyamat, mivel az alapbeállítások már előre be vannak programozva.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133