Mi mindenre alkalmas egy rendszertelefon?

Ilyen elektronikai cikk, többek között, a programozható gombokkal rendelkező kezelői konzol és a hasonló funkciót betöltő rendszertelefon. Webáruházunk kínálatában ezekből a termékekből több típussal is találkozhat az érdeklődő, a különféle igényekhez igazodva kínálunk az egész egyszerű modellek mellett komplexebb készülékeket is. Mindegyik digitális rendszertelefon alkalmas a hívások átirányítására, továbbítására. A korszerű készülékek minden esetben rendelkeznek háttérvilágítással, a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Némelyek egysoros kijelzővel vannak ellátva, míg mások kettő, akár három ilyen opcióval is bírnak. A rendszertelefon általában 2 Gigabit ethernet alatt működik a legoptimálisabban.

A flexibilis CO gomboknak köszönhetően elmondható, hogy igen felhasználóbarát berendezésről van szó, melyet nagyobb erőbefektetés nélkül is lehet használni. Napjainkban a legkeresettebbek az Eco üzemmódúak, ezekből is többféle típus található meg oldalunkon.

A modern rendszertelefon kitűnő HD hangzásnak hála professzionális teljesítményt nyújt és effektív támogató funkciókkal és szolgáltatásokkal is könnyedén szolgál. A tápegység egyik készülék esetében sem nem alaptartozék, külön kell megrendelni a kompatibilis egységet. Minden árucikk mellett feltüntetjük, hogy milyen rendszerrel együtt alkalmazható, megkönnyítve ezzel a leginkább megfelelő darab kiválasztását.

Amennyiben a leendő felhasználó még ezen információk birtokában sem lenne biztos abban, hogy az általa jónak talált rendszertelefon a szükségleteit maximálisan ki fogja elégíteni, szakértő munkatársakból toborzott ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll. Hívhat a kliens bennünket telefonon vagy esetleg írhat nekünk az elektronikus postán keresztül.

A Panasonic rendszertelefon kiválasztása után a megrendelés folyamata igen gyors, néhány alapadat megadását követően postázzuk az árucikket.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133