IP telefon többféle típusban

Ez a meglátás ma sem lehetne helytállóbb, hiszen elképzelhetetlen volna nélküle a mindennapi életünk. Nincs az a dolog, amit egy telefonnal ne lehetne elintézni, főként, ha párosítjuk a nagy és mindenható internet szentségével.

Ez a nagyra becsült kettős adja ma az IP telefon szolgáltatást, melynek alapját a Voice over IP technológia biztosítja, ahol a hang adatcsomagokban történő továbbítása internet kapcsolaton keresztül történik.

IP telefon nem csak cégeknek!

Ezt a technológiát már széles körben használják, egyének, és természetesen cégek is, nem véletlenül. Az IP telefon szolgáltatás fontos előnye, hogy egy hagyományos távközlési szolgáltatóval szemben jóval gazdaságosabb, továbbá igen sok módja van a beszélgetésnek, ha internetes hálózaton keresztül bonyolítjuk. Történhet multimédiás számítógépről szoftveresen, analóg vagy IP telefon használatával, régebbi analóg/digitális alközpontok integrációjával és természetesen a legmodernebb IP alközpontok alkalmazásával.

Az internetes telefonszolgáltatók percdíjai mindenkit meggyőznek, nincs előfizetési díj, a számlázás legtöbb esetben másodpercalapú, és főleg külföldi hívások esetében nagyon kedvező. IP telefon készülékekkel a felhasználói élmény tovább bővül, hisz ezek a telefonok már belépő kategóriában is sok extrával rendelkeznek.

Némelyik felső, vagy prémium kategóriás IP telefon már nagyobb érintőképernyős kijelzővel és az üzleti felhasználás legkorszerűbb paramétereivel rendelkezik, nem is beszélve a HD hangzásról, amely szinte odavarázsolja a beszélgetőpartnert a felhasználó mellé.

Honlapunkon IP telefon kategórián belül többféle típusból és árfekvésből lehet választani, természetesen mindegyik készülék mellett szerepel az összes műszaki jellemző leírása. Cégünk a kényelmesebb felhasználás érdekében különböző kiegészítőket is forgalmaz.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133