IP telefon, a korszerű kommunikációs eszköz

Amennyiben Önnek vagy vállalatának szüksége lenne ilyen elektronikai berendezésre, weboldalunkon többféle modellt is talál az IP telefon kategórián belül. Mindegyik készülék mellett precízen feltüntetjük az adott darabra vonatkozó műszaki jellemzőket, mint amilyenek a kijelzőre, az audio jackekre, a beépített Bluetoothra, az Ethernet portra és sok másra vonatkozó adatok.

Az IP telefon mindegyik modellje kihangosítható, különbség itt csak a hang minőségében van. A komolyabb berendezések már a HD hangzással professzionális teljesítményt nyújtanak. A könnyebb használhatóság érdekében a háttérvilágítás nem hiányozhat egyik IP telefon modellről sem. Oldalunkon további információkat talál a termékleírásokban, valamint arról is tájékoztatjuk Önt, hogy az adott konzol milyen egyéb kiegészítőkkel kompatibilis. Természetesen ezeket a kényelmesebb használatot szavatoló és a felhasználói élményt fokozó kiegészítőket is forgalmazzuk. A legkeresettebb IP telefon az utóbbi években az Eco üzemmódú modell, ebből a típusból is többfélét találhat webáruházunkban.

A tápegység egyik készülék esetében sem alaptartozék, külön meg kell rendelni a megfelelő egységet. Ugyancsak ez a helyzet a falra szerelhető darabok esetében azzal a tartozékkal, amellyel az új IP telefon rögzíthető, ugyanis alapjáraton asztali használatra tervezték ezeket az eszközöket.

Böngésszen kínálatunkban bátran, a feltüntetett karakterisztikák alapján hasonlítsa össze az egyes készülékeket, a könnyebb döntés érdekében. Ha ezen adatok ismeretében sem tudná eldönteni, hogy melyiket is vásárolja meg, hívjon bennünket az oldalunkon megadott számon. A kiválasztott IP telefon megvásárlása egyszerű folyamat, néhány alapadat és a fizetés módjának megadását követően pár napon belül postázzuk az árucikket az Ön által megadott postai címre.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133