Fejbeszélő, harmadik kéz

Elkeseredésében ilyenkor akár a földhöz is vághatná a telefonkészüléket, persze, nem teheti meg, hiszen az állásába is kerülhetne a dolog. Szerencsére azonban nem kell efféle durva eszközökhöz folyamodni, mivel a szerencsés alkalmazott csak megnyomja a fejbeszélő gombját és mosolygó hangon elbeszélget a vonal túloldalán lévővel, miközben tovább gépel, iktat és fénymásol is.

Nyilvánvalóan a fejbeszélő nem az az eszköz, amelyen egy cég alkalmazottainak munkavégzési hatékonysága áll vagy bukik, de mindenképpen egy magasabb szintre emeli a munkavégzés minőségét.

Kinek ajánljuk a fejbeszélőket?

A call centerek és recepciósok munkakörében a fejbeszélő egyenesen nélkülözhetetlen "kolléga", de egy jól megválasztott darab irodai környezetben is nagyon hasznos.

Segítségével lehet jegyzetelni, információt keresni, vezeték nélküli modelleknél helyzetet is változtatni telefonálás közben. Beszerzés előtt viszont érdemes átgondolni a fejbeszélő felhasználásának célját, ugyanis ebben a tekintetben igen eltérő teljesítményű darabok találhatók a piacon. Ezeket a különbségeket első körben az árakon észleljük.

Az úgynevezett consumer, vagyis a fogyasztói, kategóriába tartozó fejbeszélő a legkedvezőbb árfekvésű, külsőre hasonló professzionális társához, ám teljesítménye jóval szerényebb, inkább csak otthoni használatra javasolt.

A 8-9 órás folyamatos munkavégzést érdemes egy professzionális fejbeszélő képességeire bízni. Amellett, hogy a hangminőség jelentősen jobb, az olyan műszaki megoldások, mint a beépített zajszűrés, akusztikus sokk elleni védelem, megakadályozhatják az egészségkárosodást.

Használatuk kényelmes, az alkatrész utánpótlás biztosított, tartósabbak, így hosszú távon gazdaságosabbak is, nyugodtan lehet rájuk hosszú távú befektetésként is gondolni. Mi a Panasonic gyártó kiváló minőségű darabjait ajánljuk! Érdemes megtekinteni a nívós felhozatalt!

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133