A Panasonic KX-NS500 egy kompakt rendszer

Élvonalbeli többfunkciós platform a Panasonic KX-NS500, rugalmas megoldásaival igen felhasználóbarát, miközben magasfokú teljesítményt nyújt. Mindegyik alállomása hívószámkijelző funkcióval bír. Az automata beválasztás céljára rendelkezik két DISA csatornával. Az intelligens hibrid berendezés 200-250 fős vállalatok szükségleteire lett kifejlesztve és el is tudja látni a különféle feladatokat.

Igény esetén bővíthető is, de minden esetben konfigurálható az adott körülményekhez. A bővítő egységek igénybevétele révén az alegységek száma akár 288-ra is emelhető. A korszerű Panasonic KX-NS500 maximálisan kompakt rendszer, a lehetőségei felhasználásával az adott vállalat professzionális hálózati rendszereként funkcionál.

Gyárilag beépített alkalmazásai igen funkcionálisak, széles körben népszerű a hálózati call center megoldása és a hangposta nyújtotta lehetőségek. Amennyiben IP megoldásra szeretne az Ön cége átállni, a Panasonic KX-NS500 ebben az esetben is optimális eredménnyel tud szolgálni. Webáruházunk széles kínálatában megtalálható ez a kiemelten jó munkamenetet nyújtó berendezés. Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, ebből kifolyólag a megrendelt darabot néhány napon belül az Ön rendelkezésére tudjuk bocsájtani.

A Panasonic KX-NS500 beépített automata kezelővel ellátva kerül kereskedelmi forgalomba, ami jelentősen élvezhetőbbé teszi a felhasználói élményt. Az alap kommunikáció ellátása mellett alkalmas a Panasonic KX-NS500 központ térfigyelői célra is.

A karbantartás és a programozás történhet távoli hozzáférési helyről is. Kiemelendő, hogy a többcellás DECT-rendszer az egyidejű hívásfogadások lebonyolítását hibátlanul ellátja, az azonos csoporthoz tartozó számokon belül is.

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133