A fejbeszélő egy igen hasznos találmány

Ezek egyike a fejbeszélő, melynek segítségével csökkenthető a munkahelyi stressz és megkönnyíthető az információcsere. Amennyiben a dolgozók minőségi headseteket használnak, a munkateljesítmény látványosan javulhat, ugyanis a kéz felszabadul és így kereshet a munkás a számítógépen vagy éppen jegyzetelhet.

Webáruházunk kínálatában megtalálható a korszerű, egyfüles Panasonic fejbeszélő, mely alkalmazása esetén a felhasználó a környezeti ingerekre is megfelelően tud reagálni. Csak a professzionális fejbeszélő tudja kiszűrni a fárasztó faktorokat, mint amilyen a háttérzaj, mások beszélgetése és a kagyló kényelmetlen tartásának mellőzése.

A megfelelő műszaki megoldások, például a beépített zajszűrés és az akusztikus sokk elleni védelem, hozzájárulnak az egészségkárosodás megelőzéséhez és ezáltal jobb használhatóságot biztosítanak, még hosszú munkavégzés folyamán is.

Az általunk forgalmazott kezelői fejbeszélő csatlakoztatható vezetékes telefonokhoz is, természetesen hangszabályzó funkcióval is rendelkezik. Ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú távú használata sem okoz kényelmetlenségi érzést. Ehhez hozzájárul az a tény is, hogy a modern fejbeszélő berendezés súlya igen csekély, nem okoz megterhelést sem a fül, sem pedig a nyak esetében. Némely típus vezeték nélküli, nagyobb mozgásteret biztosít, mert nem kell egy munkafelülethez kötve dolgozni.

A vezetékes darabok előnye viszont, hogy nem szükséges az akkumulátor megfelelő töltöttségi szintjére figyelni, hiszen a hálózati áramforráshoz csatlakoztatva mindig használható. Az általunk forgalmazott mono, azaz egyfüles fejbeszélő kiválóan alkalmas arra, hogy a közvetlen környezetében jelen lévő munkatársaival is tudjon információt cserélni a felhasználója.

A meglévő telefonkészülék kompatibils kell, hogy legyen a kiválasztott darabbal. Amennyiben ügyfelünknek kérdése lenne akár ezzel, akár más tematikával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba telefonos ügyfélszolgálatunkkal!

Vissza a listához

Panasonic nagyker ár Viszonteladóknak érdekel

184 157 133